HBF
HBFLOGOMUSTA3.png

Tervetuloa osaksi Hunter´s Bee Farmin tarinaa! Olemme pieni perheyritys Uudeltamaalta, jonka tärkeimpinä arvoina ovat kestävä kehitys, luonnonsuojelu, sekä mehiläisten tutkimus.

Korona tuli ja sotki kuviomme huolella. Hyvälle alulle päässyt markkinatoiminta ja rekotoiminta jouduttiin jättämään peruutusten ja porrastettujen työvuorojen takia. Tällä hetkellä ajamme alas useita toimiamme, suljimme nettikauppamme ja muutimme Nummelasta pois, joten meillä ei enää valitettavasti ole kotinoutopistettä. 

hbfotsikko.png

Kuulemme vain onnellista pörinää

siitepöly_perga_amaryllis.jpg

Lähivuosien strategiamme on keskittyä tukkukauppaan yrityksille, sekä pitää pienimuotoista kilon purkki-myyntirinkiä. Mikäli sinulla on tarvetta hunajalle (yli 5 kg määrät), voit siis tiedustella asiaa sähköpostitse huntersbeefarm@gmail.com.

Tuotteitamme saa toistaiseksi vain Veikkolan Pieni Juhlapuoti Vaniljasta, Nummelan kukkahuone Finerista sekä Nummelan Yrttipirtti Aito-Kaupasta. Kaikilla on eri valikoima valikoituja tuotteitamme.

Vihti-Lohja,  Suomi

thea.jpg

Tilaa uutiskirjeemme!

Jee! Nyt saat tiedon ensimmäisten joukossa!

Uutiskirjeemme tilaaminen kannattaa. Kerromme aina uutiskirjeissä ensimmäisenä uutuustuotteistamme. Lupaamme olla tukkimatta sähköpostiasi hölynpölyllä. Lähetämme vain asiaa :)

hunajaamyyntiin.jpg

Seuraa meitä Instassa ja Facessa!

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Aiheesta muualla, kannattaa Lukaista!

seuraa meitä facessa ja instassa...