Tervetuloa osaksi Hunter´s Bee Farmin tarinaa! Olemme pieni perheyritys Nummelasta, jonka tärkeimpinä arvoina ovat kestävä kehitys, luonnonsuojelu, sekä mehiläisten tutkimus. Haluamme tarjota asiakkaillemme puhdasta laatua Suomen raikkaasta luonnosta. Haluamme myös tuoda uusia ja yllättäviä mehiläistuotteita markkinoille, jotta saisisimme nauttia mehiläisten tarjoamasta koko kirjosta ja luonnon upeista lisäravinteista!

Maahantuomme kuningattaria ja olemme aina kiinnostuneita uusista yhteistöistä sekä haasteista mehiläisiin liittyen! Voisi sanoa että pörräämme kaiken mehiläisiin liittyvän ympärillä.

Kuulemme vain onnellista pörinää

siitepöly_perga_amaryllis.jpg

Boostaa vastustuskykyä pergalla ja hoida flunssan oireita tattarihunajalla

Flunssan Taltuttajat

Hunter's Bee Farmille mikään ei ole liian suurta eikä myöskään liian pientä. Lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä muulla tavoin niin pyrimme palvelemaan teitä parhaamme mukaan, mikäli nettikaupastamme ei löydy suoraa ratkaisua Sinulle! Ole myös yhteydessä mikäli haluat myydä meille jotakin!

 

Toimitamme postitse ja matkahuollolla tuotteitamme, joten sijaintisi ei ole ongelma! Nouto farmilta ei ole tällä hetkellä valitettavasti vaihtoehtona, koronan ja muiden kiireiden takia.

Tuotteitamme saa myös Veikkolan Pieni Juhlapuoti Vaniljasta, sekä Nummelan Yrttipirtti Aito-Kaupasta.

Nummela, Suomi

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaaminen kannattaa. Kerromme aina uutiskirjeissä ensimmäisenä uutuustuotteistamme. Lupaamme olla tukkimatta sähköpostiasi hölynpölyllä. Lähetämme vain asiaa :)

Seuraa meitä Instassa ja Facessa!

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Aiheesta muualla, kannattaa Lukaista!

seuraa meitä facessa ja instassa...

© 2018 by Hunter´s BeeFarm. Pictures copyrights are owned by ©Petri Pekkanen/HBF, please contact huntersbeefarm@gmail.com if you are interested in their use.