Meistä

Kuinka Hunter´s Bee Farm syntyi?

Oli poika, lasipurkki ja jänniä ötököitä. Myöhemmin tuli Papan opit erämiestaidoista, metsästyksestä ja luonnon kunnioittamisesta. Perhe-elämä ja työt siivettivät vuosia eteenpäin, ja keski-iän kynnyksellä miehen sisällä heräsi taas se samainen pikkupoika joka ihmetteli kirkkain silmin erinäisten hyönteisten elämää. Luonnon ja ötököiden pariin oli päästävä. 

 

Sitten Google saattoi Petrin ja Janin yhteen pönttöjen äärelle.

Jani Korpi toimi uuden harrastuksen mentorina, ja pian pörriäiset olivat Petrin kotonakin. Uusia ystäviä löytyi mehiläisharrastuksen kautta, ja osa vanhoista ystävistä löysivät mehiläisharrastuksen.

Vuosia tuli kokeiltua, testailtua, haalittua tietoa. Myös villeimpiä pikkupoikamaisia innovatiivisia räpellyksiä tuli harrastettua (ja tulee edelleen). Välillä ideat onnistuivat loistavasti ja välillä ei nyt ihan niin loistavasti...

Todellinen palo ja innostus luontoa kohtaan synnytti idean omasta yrityksestä, joka palvelisi omia ja ystävien tarpeita. Oli tärkeää myös tarjota kuluttajille hunajaa ja tukea mehiläistaloutta. 

Petrin muutettua Nummelaan nykyään aviopuolison roolissa olevan Veran kanssa, alkoi ideointi joka kesti pari vuotta. Visuaalisten ulkoasujen parissa harrasteleva avopuoliso toi uusia näkökulmia moneen ajatukseen, mutta toppuutteli myös avomiehensä liian lennokkaita ideoita. 

Nyt yritys on jo pieni iloinen perhefirma jossa herätään joka aamu intoa täynnä ja mennään nukkumaan aivan liian myöhään koska on niin hauskaa tehdä töitä.

Nähtäväksi jää mitä yrityksestä lopulta tulee, mutta yksi on varmaa: Kun tehdään yhdessä ihanien ihmisten parissa, suurella sydämellä sitä mitä rakastetaan, ei voida olla kovin hakoteillä.

 

Petri Pekkanen
Meidän Filosofiamme:
  • Mehiläisten suojeleminen on päätaivoitteemme, jota tuemme työssämme ja yhteistöissämme. Pölyttäjiä tarvitaan myös jälkipolvillemme.

  • Tilaamme, etsimme, teetämme, valmistamme ja maahantuomme sen mitä asiakkaamme haluavat.

  • Otamme varastoon vaihtelevasti tavaraa, ostamme pois esimerkiksi tarhausvälineistöä silloin kun sitä sattuu olemaan tarjolla.

  • Kierrätys on hyvästä! Myymme käytettyä, kunnostamme ja kunnostutamme käytettyä välineistöä.

  • Kaikki maahantuonti ja tavarahankinta tehdään harkitusti, luotettavilta yhteistyökumppaneilta ja eettisten arvojemme mukaisesti.

  • Toimitamme pääosin postitse tuotteet, joissakin tapauksissa luovutamme tuotteet myös Vihdissä ennaltasovitetusti.

  • Olemme aktiivisesti mukana seitsemässä rekojakelussa, kuten veikkola, vihti, lohja ja siuntio, sekä lauttasaari, kantakaupunki, käpylä. Yritämme saada myös jatkossa aikaa käydä kauniainen, olari, leppävaara ja munkinseutu -rundilla.

bee on arm