Toimitusehdot

Tilatessaan asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Hunter´s Bee Farm pidättää oikeuden muuttaa toimitustapaa sen vaatiessa tai asiakasta hyödyttäessä. Siinä tapauksessa olemme yhteydessä tilaajaan.

Tuotteiden luonteen takia emme aina voi taata tuotteiden nopeaa saatavuutta tai varastossa oloa.

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman reilusti ja hyvin, ja olemme pikimmiten yhteydessä mikäli saatavuusongelmia ilmenee tai tilaukseesi liittyy jokin poikkeustilanne.

Yritystiedot

Hunter´s Bee Farm

Yritysnumero: 2922431-5

c/o Pekkanen Petri
Lusilantie 389 B
03100 NUMMELA

puh: 040-6612341

Tilisiirrot: FI07 3939 0059 6356 98 /SBANFIHH/ Saaja: Petri Pekkanen

Toimitus- ja pakkauskulut

Lähetyskulut:  Postipaketti 5,20 €/lähetys. Erikoissuurissa tilauksissa jossa tuotteiden paino ylittää huomattavasti 20 kilon rajan, kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse. Tällöin voimme lähettää tuotteet halutulla tavalla, joko Smartpostilla, Postipakettina tai Matkahuollolla. Toimitamme suuria tilauksia (esim yrityshunajia) myös UPS:lla.

Suuret tilaukset voit myös noutaa suoraan Nummelasta tuottajalta, jolloin voit sopia noutoajan tekstiviestitse numeroon 040 6612341, taikka sähköpostitse huntersbeefarm@gmail.com .

Toimitus ulkomaille

Emme toistaiseksi postita Suomen ulkopuolelle nettikaupan kautta. Voit olla yhteydessä sähköpostitse huntersbeefarm@gmail.com, mikäli haluat tiedustella tätä mahdollisuutta.

Toimitusaika

Tilauksesi lähetetään sinulle mahdollisimman pian. Pyrimme lähettämään tuotteet 1-3 päivän kuluessa, useimmiten vuorokauden sisällä tilauksesta. Matkahuollon ja Postin paketeille annamme viiteajan 2-14 päivää toimitusajaksi, mutta emme vastaa meistä johtumattomista viivystymisistä. Joitakin tuotteita tilaamme sinulle varta vasten kokosi tai tarpeesi mukaan, jolloin yhteistyökumppanin valmistus ja lähetys lisää toimitusaikaa. Myös kuningattaria tilaamme silloin kun toimittajillamme on niitä lähettää, joten kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse. Ole yhteydessä myös mikäli toimituksellasi on deadline: huntersbeefarm@gmail.com.

Osa valukynttilöistä tehdään tilauksesta, ja niiden valmistus on aikaa vievää. Kynttilöiden lähetykset kestävät maltillisissa tilausmäärissä 2-14 päivää. Suurien tilausmäärien suhteen voit olla yhteydessä myös suoraan sähköpostitse, niin voimme arvioida toimitusajan.

Tiedotamme poikkeavista toimitusajoista lomien ja pyhien aikana kaupan etusivulla.

Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske virheettömiä elintarvikkeita. Halutessasi palauttaa tuotteen, ota yhteyttä Hunters Bee Farmiin sähköpostitse, josta saat tiedot palautusta varten.


Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sekä tilausnumerosi
• pankkitilinumerosi


Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja viallisten tuotteiden osalta:

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen huntersbeefarm@gmail.com tai puhelimitse 040-6612341.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio paketin kuljettaneelle yritykselle, joko Postille tai Matkahuollolle. Tuotetta ei saa avata ennen yhteyden ottamista ja vastauksen saamista.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy 24% arvonlisäveroa, elintarvikkeissa 14%. 

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa verkkomaksulla, luottokortilla, tilisiirrolla (ennen tuotteen lähetystä), MobilePayllä tai Pivolla numeroon 0406612341/Petri Pekkanen. Manuaalisista maksutavoista lähetetään asiakkaalle sähköpostitse maksuohjeet (tilinumero, summa jne) kun tuote on valmis lähetettäväksi. Sähköposti saattaa joskus mennä roskapostiin, muistathan tarkistaa roskapostisi mikäli viestiä ei kuulu. Tämän jälkeen muistutamme laskusta tekstiviestillä, ja mikäli kahden viikon jälkeen emme ole nähneet maksusuoritusta, tilaus peruuntuu. Lähetämme siinä tapauksessa asiasta viestin sähköpostitse, ja tilauksen voi uudelleen aktivoida kerran vastaamalla sähköpostiin kahden päivän sisällä.